Liquid Elements T4500 Professional POLIRKA

349,99  uklj.PDV

Dostupno uz narudžbu

Dostupno uz narudžbu

2 kupca trenutno gledaju ovaj proizvod!

Dostupno uz narudžbu

Metode plaćanja
payment methods.jpg

Opis

T4500 Pro ekscentrični stroj za poliranje je ultimativni izbor za profesionalce koji zahtijevaju najviše performanse i preciznost u pripremi vozila. S izdašnim hodom od 15 mm, osigurava učinkovito poliranje i besprijekornu završnu obradu na obojenim površinama. Tehnologija motora longdrive 2 temelji se na novom konceptu bez četkica.

Izvanredna značajka ovog stroja za poliranje je njegov odvojivi kabel , koji omogućuje maksimalnu slobodu kretanja i izbjegava dosadno zapetljavanje kabela. Ergonomski dizajn i tanka konstrukcija čine ga posebno pogodnim za ljevoruke i dešnjake , čak i tijekom dugog radnog vremena zahvaljujući LED-u (Liquid Edge Design.

Zahvaljujući mjenjaču s dvostrukom redukcijom, T4500 nudi impresivne performanse uz minimalne vibracije. To osigurava precizno rukovanje i značajno smanjuje zamor korisnika. T4500 Pro ekscentrični stroj za poliranje ne zahtijeva prisilnu rotaciju , pogon digitalno detektira brzinu i tako kontrolira snagu.

Unatoč svojoj snazi, T4500 je lagan i tih u radu, što ga čini nezamjenjivim alatom u svakoj radionici za profesionalnu obradu. Svaka jedinica proizvedena je pod strogim kontrolama kvalitete kako bi se osigurala maksimalna pouzdanost i trajnost.

Otkrijte novu dimenziju u pripremi vozila s T4500 ekscentričnim strojem za poliranje i dajte svojim površinama besprijekoran završetak kao nikada prije.

Tehnički podaci

Nazivna ulazna snaga 1000 vata
izlazna snaga 800 vati
Nazivna brzina 5000
Raspon podešavanja brzine 2500 – 5000
maks. promjer ploče za poliranje 125 mm
SREDIŠTE 15 mm
Veličina vretena 8 mm
Težina 3,37 kg
Duljina kabela 8 m
Razina zvučnog tlaka LpA: 84 db(A)
Razina zvučne snage LwA: 95 db(A)

Opseg isporuke

  • Stroj za poliranje T4500 Pro
  • Odvojivi kabel s konektorom (Tip F)
  • Predmontirana potporna ploča 125 mm
  • Torba za pohranu
  • imbus ključ
  • Priručnik s uputama

Recenzije

Zadnje pogledani proizvodi: