STAHLWERK Stol za zavarivanje podesiv po visini HWT-1200 ST 1200 x 750 mm

SKU: 1154-1

2.599,99  uklj.PDV

Dostupno uz narudžbu

Dostupno uz narudžbu

3 kupca trenutno gledaju ovaj proizvod!

Dostupno uz narudžbu

Metode plaćanja
payment methods.jpg

Opis

Stol za zavarivanje podesiv po visini, s radnom površinom od 1200 x 750 mm i rasponom podizanja od 500 – 1100 mm, idealan je za širok raspon zavarivačkih radova. Zahvaljujući bezstupanjskoj hidraulici visokih performansi, visina montažnog stola može se podesiti čak i pod punim opterećenjem. Hidrauličnim cilindrom se može jednostavno upravljati pomoću nožne papučice. Robusni perforirani stol ima nosivost od 300 kg, izuzetno je izdržljiv i impresionira svojim izvrsnim svojstvima stabilnosti. Čvrsta radna ploča debljine 11,5 mm i noge obložene prahom čine radni stol posebno otpornim na udarce i ogrebotine. Praktična perforirana ploča stola za zavarivanje s promjerom otvora od 22 mm idealna je za stezne alate kao što su stezni vijci ili stezne stege. Dugotrajni kotačići obloženi gumom osiguravaju lako manevriranje s dva pokretna i dva okretna kotačića. Integrirane parkirne kočnice osiguravaju siguran položaj mobilnog radnog stola. Ergonomski dizajn stola za zavarivanje obećava maksimalnu fleksibilnost i omogućuje zavarivanje bez zamora čak i tijekom dužih radnih ciklusa. S visokokvalitetnom izradom, stol za zavarivanje podesiv po visini prikladan je za sve postupke zavarivanja i posebno se koristi u industriji, obrtu i DIY.

 

Značajke

  • Stol za zavarivanje podesiv po visini, s radnom površinom od 1200 x 750 mm i rasponom podizanja od 500 – 1100 mm, idealan je za širok raspon zavarivačkih radova.
  • Zahvaljujući bezstupanjskoj hidraulici visokih performansi, visina montažnog stola može se podesiti čak i pod punim opterećenjem. Hidrauličnim cilindrom se može jednostavno upravljati pomoću nožne papučice.
  • Robusni perforirani stol ima nosivost od 300 kg, izuzetno je izdržljiv i impresionira svojim izvrsnim svojstvima stabilnosti.
  • Čvrsta radna ploča debljine 11,5 mm i noge obložene prahom čine radni stol posebno otpornim na udarce i ogrebotine.
  • Praktična perforirana ploča stola za zavarivanje s promjerom otvora od 22 mm idealna je za stezne alate kao što su stezni vijci ili stezne stege.
  • Napomena o isporuci: Stol za zavarivanje isporučuje se na paleti s otpremnicom DACHSER. Molimo vas da prilikom narudžbe navedete broj mobitela. Ovo nam je potrebno kako bi špediter telefonom ili SMS-om dogovorio datum isporuke! Imajte na umu da će, ako vlastitom krivnjom ne ispunite dogovoreni rok isporuke s tvrtkom za dostavu, nastati dodatni troškovi. Dostava naplaćuje 70 eura za svaki dodatni pokušaj dostave.

Značajke i prednosti

  • Dugotrajni kotačići obloženi gumom osiguravaju lako manevriranje s dva pokretna i dva okretna kotačića. Integrirane parkirne kočnice osiguravaju siguran položaj mobilnog radnog stola.
  • Ergonomski dizajn stola za zavarivanje obećava maksimalnu fleksibilnost i omogućuje zavarivanje bez zamora čak i tijekom dužih radnih ciklusa.
  • S visokokvalitetnom izradom, stol za zavarivanje podesiv po visini prikladan je za sve postupke zavarivanja i posebno se koristi u industriji, obrtu i DIY.

Tehnički podaci

Model STAHLWERK Stol za zavarivanje podesiv po visini HWT-1200 ST
Maksimalna nosivost 300 kg
Raspon podizanja 500 – 1100 mm
Radna površina perforirana ploča 1200×750 mm
Debljina materijala perforirana ploča 11,5 mm
promjer rupe 22 mm
materijal Čelik
Težina 135 kg

Opseg isporuke

  • 1 x STAHLWERK stol za zavarivanje HWT-1200 ST

Recenzije

Zadnje pogledani proizvodi: