Radna stolica na kotačiće

49,99  uklj.PDV

Dostupno uz narudžbu

Dostupno uz narudžbu

5 kupaca trenutno gledaju ovaj proizvod!

Dostupno uz narudžbu

Metode plaćanja
payment methods.jpg

Opis

Radna stolica na kotačiće

 

Značajke artikla radne stolice za radionicu na kotačiće s 5 kotača i prostorom za pohranu crveno crna 27912

Glavne značajke proizvoda stolca za radioničko radno sjedalo na kotačiće s 5 kotača i prostorom za pohranu crveno-crni su:

Naš stolac za radionice na kotao savršeno je rješenje za udobno i učinkovito radno okruženje. S dizajnom koji se može kotrljati i 5 glatko kotrljajućih kotača, možete se bez napora kretati između različitih radnih područja bez napuštanja sjedala. Integrirani prostor za pohranu nudi praktičan prostor za pohranu alata ili drugog radnog pribora, tako da imate sve nadohvat ruke.

Tabure ima velikodušno podstavljeno sjedalo u upečatljivoj crvenoj boji, što osigurava dugotrajnu udobnost, dok je ostatak stolca u elegantnoj crnoj boji, što mu daje moderan i profesionalan izgled.

Zahvaljujući jednostavnoj ručnoj polugi za podešavanje visine, možete jednostavno prilagoditi visinu sjedala svojim individualnim potrebama, osiguravajući ergonomski radni položaj. Dimenzije taburea su visine od 390 do 510 mm, sa sjedištem promjera 300 mm i policom promjera 385 mm. Unatoč robusnoj konstrukciji, tabure teži samo oko 4,8 kg, što ga čini posebno praktičnim i svestranim.

Olakšajte si rad s našim pokretnim radnim sjedalom i uživajte u udobnosti i funkcionalnosti koje nudi.

Recenzije

Zadnje pogledani proizvodi: