Transportna kolica XXL 300 KG

124,99  uklj.PDV

Dostupno uz narudžbu

Dostupno uz narudžbu

2 kupca trenutno gledaju ovaj proizvod!

Dostupno uz narudžbu

Metode plaćanja
payment methods.jpg

Opis

Transportna kolica XXL 300 KG

 

 

Karakteristike artikla transportna kolica vrtna kolica oprema kolica ručna kolica sa pneumatskim gumama XXL 300 KG 37606

Glavne značajke proizvoda transportnih kolica vrtna kolica oprema kolica ručna kolica s pneumatskim gumama XXL 300 KG su:

Otkrijte vrhunskog pomoćnika za transportne zadatke – rešetkasta ručna kolica/transportna kolica XXL u živahnoj zelenoj boji. Ova svestrana kolica će nadmašiti vaša očekivanja i s lakoćom će se nositi s vašim transportnim potrebama.

Automobil je opremljen posebno širokim kotačima koji glatko hodaju s pneumatskim gumama i čvrstim metalnim naplatcima. Oni osiguravaju stabilnost, čak i na neravnim ili mekim površinama. Dva prednja okretna kotačića daju kolicima impresivnu upravljivost, čak i u skučenim prostorima.

Sa čvrstim čeličnim okvirom i izuzetnom nosivošću do 300 kg, ova kolica predstavljaju robusnost i pouzdanost. 4 sklopive i uklonjive bočne stranice omogućuju fleksibilno korištenje i prilagodbu prostora za utovar. Uklonjiva torba za teret pruža dodatnu pogodnost i organizaciju.

Ova su kolica iznimno svestrana i savršena za izlete, hobi aktivnosti i vrtlarstvo. Set sadrži sve što vam je potrebno za sastavljanje kao i upute koje je lako slijediti.

Ukupne dimenzije uključujući šipku za vuču su impresivnih D 190 x Š 55 x V 83 cm. Prtljažni prostor ima velikodušne dimenzije D 96 x Š 50 x V 50 cm. S rudom od L 85 cm, promjerom gume od 26 cm i širinom gume od 8 cm, ova kolica nude optimalnu ravnotežu između stabilnosti i manevriranja.

Oslonite se na robusnu, visokokvalitetnu izradu ovih ručnih kolica koja mogu podnijeti do 300 kg. Nov je i u originalnom pakiranju kako bi vam jamčio prvorazredno iskustvo. Odaberite rešetkasta ručna kolica/transportna kolica XXL za jednostavno rješenje za vaše transportne potrebe.

Recenzije

Zadnje pogledani proizvodi: